Padlófűtés

 • Fűtésszerelés – Radiátort vagy padlófűtést válasszak?

  Építkezés vagy felújítás utáni fűtésszerelés közben megfordulhat a fejünkben, hogy melyiket válasszuk. Mi a két módszer közti különbség és melyik éri meg jobban?

 • Ha padlófűtést tervez...

  Amennyiben régóta padlófűtésről álmodozik vagy ha esetleg már el is szánta magát a tervei megvalósítása mellett és mindezt Pest megyén belül szeretné létrehozni, akkor ne is keresgéljen tovább!

 • Milyen fűtésrendszerek léteznek? A fűtésszerelő válaszol

  Építkezésnél vagy költözésnél sok fejtörést okozhat, hogy mi a megfelelő fűtési módszer.  A fűtésszerelő segíthet, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás.

 • Padlófűtés szerelés Dunakeszin

  A nyári nagy melegek végeztével érdemes átgondolni, hogy fűtésrendszerünk fel van -e vajon készülve a lassanként beköszöntő hidegekkel. Ha Ön Dunakeszin él és elgondolkodott a padlófűtés kiépítésén vagy már van padlófűtése, ami karbantartásra vár, akkor a legjobb helyen jár!

 • Tartsa karban padlófűtését!

  Akár a padlófűtés beépítésén gondolkodik a várható felújítási projekt részeként, akár már élvezi otthonában a padlófűtési rendszer rejtett melegét, akad egy gyakori kérdés: „Milyen karbantartás szükséges egy padlófűtési rendszerhez?”