Ladjánszki László – Fűtésszerelés

Amennyiben régóta padlófűtésről álmodozik vagy ha esetleg már el is szánta magát a tervei megvalósítása mellett és mindezt Pest megyén belül szeretné létrehozni, akkor ne is keresgéljen tovább!

Ha padlófűtést tervez...

Amennyiben régóta padlófűtésről álmodozik vagy ha esetleg már el is szánta magát a tervei megvalósítása mellett és mindezt Pest megyén belül szeretné létrehozni, akkor ne is keresgéljen tovább!

Padlófűtés tervezés

Szakembereink segítenek megvalósítani a padlófűtésről szőtt álmait! Amennyiben elszánja magát és megkeres minket, időpont egyeztetés után munkatársaink elvégzik a szükséges helyszíni felméréseket, ami után már el is kezdődhet a padlófűtésének tervezése. Nagyon fontos, hogy ne bízza akárkire ezt a felelősségteljes feladatot, hiszen nincs annál rosszabb, amikor az ember nem a megálmodott végeredményt kapja.

Padlófűtés kiépítése

A szükséges helyszíni felmérések és a padlófűtés elméleti megtervezése után el is kezdődhetnek a munkálatok! A padlófűtés telepítése kiemelt figyelmet és alaposságot kíván. Három évtizedes munkatapasztalatunknak köszönhetően gyakorlatilag nem ismerünk megoldhatatlan és áthidalhatatlan problémát. Szakembereink felkészültek és igényesek munkájukra.

Padlófűtés karbantartása

Ha már van padlófűtése, de régóta nem látta szakember, s már majdhogynem karbantartásért kiált, akkor keressen fel bennünket minél előbb. Ahogy mindennek otthonunkban, úgy a padlófűtésnek is szüksége van a szakértő kezek törődésére bizonyos időközönként, Megint csak arra sarkalljuk ügyfeleinket, hogy ne hanyagolják el fűtésrendszerüket, mert hosszútávon nagyon sokat árthat a nem odafigyelés.

Jelen vagyunk egész Pest megyében!

Nem jelent számunkra akadályt, ha ügyfeleink Veresegyházán, Gödöllőn vagy Dunakeszin élnek. Szakembereink egész Pest megyében jelen vannak és ott segítenek, ahol tudnak. Úgy gondoljuk, hogy érdemes megemlítenünk, hogy minden általunk végzett munka után 3 éves garanciát vállalunk, nem hagyjuk magára megrendelőinket a munkálatok befejezte után sem! Forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket még ma!