Ladjánszki László – Fűtésszerelés

Ha radiátor csere előtt áll, akkor ezt a néhány tudnivalót érdemes elolvasnia!

Attól függetlenül, hogy úgy gondolja, hogy a radiátorához kapcsolódó csőrendszerben dugulás van, nem biztos, hogy cserélnie kell a radiátorát. Az eltömődések a rendszer törmelékéből és kopási termékeiből származhatnak, amit azonban egy jólképzett szakember könnyedén megoldhat. Hőmérővel egyébként egyszerűen ellenőrizheti, hogy valóban eldugult -e radiátora.

Szivárog a radiátor?

A radiátor cseréjének másik gyakori oka a szivárgás. Mielőtt új radiátort vásárolna, ellenőriztesse, hogy a szivárgás valóban a radiátorban van-e, és hogy nem javítható-e. Tartsa szem előtt, hogy ezeket a meghibásodásokat jobb minél hamarabb megjavíttatni, mivel idővel csak növeli a költségeket,

Radiátor csere

Amennyiben valóban cserélni kell radiátorát valamilyen okból kifolyólag, érdemes a fűtésrendszerének egészét megvizsgáltatnia a megbízott szakemberrel. Ha van rá mód, akkor jobb csírájában elfojtani a még szabad szemmel nem látható problémákat. A prevenció a legfontosabb tevékenység, amit elvégezhetünk otthonunk zökkenőmentes mindennapjaiért.

Megbízható fűtésszerelő szakember

Nagyon fontosnak tartom, hogy csak olyan szakembert hívjon otthonába, aki lelkiismeretesen és igényesen végzi munkáját. Igyekezzen olyan szakembert keresni, aki megbízható és valóban képes megoldani problémáit. Amennyiben valamilyen kérdés merült fel Önben a fűtésszerelés kapcsán, forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésére!