Ladjánszki László – Fűtésszerelés

Megérkezett a valódi téli hideg. A fűtésrendszere készen áll otthona melegen tartásra?

Tervezze meg a fűtés karbantartás időpontját!

Az éves megelőző karbantartás nagyon fontos. Segít meghosszabbítani a rendszer élettartamát. A fűtés karbantartása megbízhatóbb rendszert eredményez, továbbá a fűtés meghibásodásának esélyét. A fűtésrendszer karbantartása során a szakemberek meggyőződünk arról, hogy a dolgok rendben vannak és készen állnak, hogy egész télen számíthasson fűtésrendszerére.

Tisztítsa meg a csatornáját!

Gondolt már arra, hogy spórol fűtésén napközben, amikor nincs otthon? Talán ki is kapcsolta a fűtését? A szakemberek pedig nem javasolják a fűtés kikapcsolását vagy túl alacsony hőmérsékletre állítását. Ha kikapcsoljuk vagy letekerjük fűtésünket, akkor könnyen előfordulhat, hogy túlságosan lehűl otthonunk, így később sokkal többet kell dolgoznia fűtésrendszerének, hogy újra elérje a komfortos meleget.

Fontolja meg a termosztát telepítését!

A programozható termosztátok fantasztikus módszerek a fűtés kényelmének megőrzésére és az energiatakarékosságra hosszú távon. Az egyszerű programozási beállítások sokat takaríthatnak meg minden évben, továbbá segítenek abban is, hogy otthonát egyenletesebben fűtse ezen a télen. A termosztátok minden létező fűtésrendszerrel működnek és megfizethető árúak is.

Probléma merült fel a fűtésrendszerével?

Amennyiben valamilyen probléma akadt fűtésrendszerével és Budapesten vagy Pest megyében él, akkor forduljon hozzám bizalommal. Kifejezetten fontos, hogy időben kapjuk el a fűtésrendszereket érintő problémákat, így sok-sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatunk meg magunknak. Hívjon még ma, készséggel állok rendelkezésére!