Ladjánszki László – Fűtésszerelés

Gödöllőn, Veresegyházán vagy Dunakeszin éli mindennapjait? Gondja akadt gázkazánjával? Bízza ránk a piszkos munkát, nem fogja megbánni!

Kazánszerelés Pest megye szerte

Gödöllőn, Veresegyházán vagy Dunakeszin éli mindennapjait? Gondja akadt gázkazánjával? Bízza ránk a piszkos munkát, nem fogja megbánni!

Kazánszerelés

A gázkazán mellett tette le a voksát? Szakembereink szíves örömest beszerelik otthonába! Már van kazánja, azonban elavult vagy meghibásodott? Hagyatkozzon ránk, mi gyorsan és precízen megjavítjuk! Amennyiben már nem lehet megjavítani kazánját és cserélni szeretné, keressen minket bizalommal, sokéves szakmai tapasztalatunk révén gyorsan könnyítünk terhein.

Garancia

Munkáink után 100%-os garanciát vállalunk, hiszen még a legnagyobb gonddal beszerelt berendezések működésében is léphetnek fel problémák. Lételemünk a lelkiismeretesség és a precizitás, így mindig törekszünk a tökéletes végeredmény átadására, ha azonban valamilyen rendellenesség üti fel a fejét a rendszerben, ott vagyunk ügyfeleink mellett és segítünk, amiben csak tudunk.

Ne tartson a gázkazánoktól!

Sokan féltenek a gázkazánoktól, mivel a téli időszakban rendszeresen olvashatunk és hallhatunk gázszivárgásról szóló híreket, amelyek balesettel vagy katasztrófával végződtek. Azt azonban kevesen tudják, hogy ezen történetek főszereplői egy-egy végtelenül elhanyagolt, elavult és meghibásodott gázkazán. Egy rendszeresen és tudatosan karban tartott gázkazán gyakorlatilag nem tartogat magában veszélyeket.

Forduljon hozzánk bizalommal!

30 év szakmai tapasztalatunknak köszönhetően rengeteg helyszínnel és esettel találkoztunk már, így aligha érhet minket meglepetés. Pest megye szerte rengeteg településen jelen vagyunk, számíthat ránk gyakorlatilag az egész megye lakossága. Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink várják hívását, készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!