Ladjánszki László – Fűtésszerelés

Bízza ránk a kondenzációs gázcirkójának, gázkazánjának, gázkonvektorának, gázbojlerének szakszerű bekötését, javítását, vagy akár cseréjét!

Cirkó szolgáltatásaink

Bízza ránk a kondenzációs gázcirkójának, gázkazánjának, gázkonvektorának, gázbojlerének szakszerű bekötését, javítását, vagy akár cseréjét!

Cirkófűtés előnyei

A cirkófűtés elévülhetetlen érdemei közé tartoznak, hogy nagyon biztonságos, könnyen kiépíthető, korszerű és rendkívül gazdaságos megoldás. A gázkazánnal történő fűtés alapelve nagyon egyszerű. A cirkulációt a rendszerben keringő meleg víz és a rendszerbe beléptetett hideg víz valósítja meg. A radiátorokba meleg víz áramlik, amely elvégzi a hőleadást, így megvalósul a fűtés.

Miért válasszuk a cirkófűtést?

Ahogy azt az előbb is említettük a cirkófűtés igen gazdaságos, mégis rendkívüli hatásfokkal rendelkező megoldásról beszélhetünk. A cirkó sokkal gazdaságosabb elven működik, mint a régi tartályos rendszerek, mindemellett teljesen biztonságos fűtés valósítható meg vele. Hatalmas előnye továbbá, hogy mindig annyi meleg vizet állít elő nekünk, amennyire szükségünk van, ami még inkább igazolja gazdaságosságát.

Kondenzációs cirkó

A kondenzációs cirkó több előnnyel is bír társaival szemben. Egyenletes hőmérsékletet biztosít, ezenkívül pedig működése kevesebb károsanyag-kibocsátással jár. Ideális választás lehet a kisebb lakásokban és házakban élő családok számára, mivel működése rendkívül csendes. A cirkó népszerűsége és előfordulása egyértelműen felívelőben van, bővebb információkért forduljanak munkatársainkhoz.

Várjuk hívását!

Ha Gödöllőn, Dunakeszin vagy Veresegyházán él és valamilyen cirkóval kapcsolatos kérdése vagy kérése van felénk, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Sok évtizedes szakmai tapasztalatunk révén már gyakorlatilag keresve sem találhatnánk olyan problémát vagy gondot, amivel korábban ne találkoztunk volna. Készséggel állunk rendelkezésére, munkatársaink várják hívását!